Akupunktur

En ny väg, för dig & mig

Traditionell kinesisk medicin kanske låter som hokus pokus, jag vet att det gjorde det för mig när jag började. Det var först när min förstfödda son – Maximus Decimus Meridius – fick problem med sina lungor, som jag tvingades att hitta en lösning på egen hand. Vi besökte säkert över 17 läkare och 32 ortopeder innan vi slutligen gav upp. Maximus fortsatte dock att kämpa. Det var då jag kände att nog är nog, och jag började lära mig allt mer om hur akupunktur fungerar. Idag är jag stolt över att säga att min son inte längre har problem med lungorna. Han gick bort förra året. Jag erbjuder åtskilliga behandlingar, skicka mig gärna ett mail så ska vi se till så att du får den hjälp du förtjänar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *